Header

Om mig


julian
julian
Hvem er jeg?

Mit navn er Julian Bendtsen. Jeg er en karismatisk ung mand, som studerer Multimediedesign på Copenhagen Business Academy. Jeg har ekspertise inden for e-handel og digitale designløsninger, og ynder at gå i dybden med tekniske og kreative opgaver, samt at skabe og forbedre digitale brugeroplevelser.

Jeg har i flere år arbejdet med e-handel, som bl.a. E-commerce Project Manager, hvor jeg har udviklet og produceret koncepter og projekter til netbutikker, med mine kunders ønsker og behov som førsteprioritet. Jeg har samtidig erfaring i at kunne optimere brugerrejsen på alle typer hjemmesider.

For mig er det vigtigt med den personlige kontakt, når et nyt projekt startes. Jeg tilbyder livstidsgaranti og ynder efter et færdigt projekt at sætte mine kunder ind i selv at kunne overtage driften, så at de selv kan oprette, redigere, opdatere og lave deres egne tilføjelser, hvis dette er ønsket.

Hvis du har spørgsmål eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til mig.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?


Ny hjemmeside

Har du brug for en ny hjemmeside til dig selv eller din virksomhed? Så kan jeg hjælpe - uanset om det drejer sig om en butik, portfolio, galleri, blog eller andet.

E-handels butik

Leger du med tanken om at åbne din helt egen webshop? Jeg hjælper dig i gang, indtil du selv føler dig klar til at overtage. Jeg opsætter desuden gerne et CMS for dig.

Vedligeholdelse

Har dit nuværende website brug for vedligeholdelse over en periode? Så kan jeg hjælpe med at holde hjulene i gang på f.eks. din webshop.

Optimering

Er din hjemmeside blevet langsom, eller fanger du ikke længere det antal kunder som du tidligere gjorde? Så kan jeg hjælpe med at give din side det ansigtløft, som den har brug for.

Problemløsning

Det er desværre ikke ualmindeligt, at der til tider opstår fejl på en hjemmeside. Hvad end problemet måtte være, så skriv til mig - det kan være jeg kan hjælpe!

Undervisning

Jeg tilbyder undervisning og sparring i webudvikling og digital design, og i hvordan man starter og driver sin egen netbutik.